reklamlänk

De tysta systrarna Ljudbok

4.1/5

Författare: Joanne Lee

ljudbok

Introduktion

De tysta systrarna skriven av Joanne Lee är den åttonde del i en jättepopulär serie Tragiska barndomar. Boken är väldigt gripande redan från själva början och det mest intressanta samt skrämmande faktumet är att den är baserat på riktiga händelser.

Författare till boken är Joanne Lee och författarparet Joe Cusack och Anna Cusack. Sedan flera år samarbetar de med människor som vill dela av sig med sina ovanliga, privata historier. Boken De tysta systrarna är chockerande. Hemligheten som familjen har dolt i så många år gör att man får gåshud när man bara läser om vad som hände hemma hos dem.

Man kan lätt se erfarenhet av Joe och Anna i boken. De ställer viktiga frågor och drar ut nyckelinformation från Joanne som berättar om sitt förflutna. De klarade att sammanfatta och organisera boken för att göra den till ett riktigt måste för alla som älskar den typen av biografier.

De tysta systrarna: Handling

De tysta systrarna är en riktigt sorglig berättelse om Joanne Lee, hennes syskon och mamma. Första gång sedan flera år vågar hon berätta om hemligheter hon och hennes syskon bär. Joanne berättar mer ingående än alltid vad som krävdes av henne som en liten flicka och vad som hennes mamma gjorde när Joanne var bara ett barn.

Den fruktansvärda historien som De tysta systrarna ljudbok gratis betraktar som inte kan kallas för någon annan än chockerande. Det är inte lätt att hitta en bok som väcker lika extrema känslor som De tysta systrarna.

Denna fantastiska biografi börjar med att Joanne berättar om sig själv och hennes förflutna. Hon förklarar hur hennes vardag såg ut, vad som hon gjorde för att hjälpa till sina syskon i sitt katolskt hem i norra England. Då får vi också lyssna om hennes mamma som hade stora problem med alkohol och lösa förbindelser.

Allt det gjorde att Joannes syskon inte skulle överleva utan hennes hjälp. Därför hennes unga år bestod av svåra minnen där hon var den enda ansvarige för familjen.

Tyvärr är det inte den enda svåra upplevelsen som Joanne var tvungen att gå genom. I De tysta systrarna ljudbok gratis bevittnar lyssnare hur hennes mammas skadlig livsstil leder till något skrämmande. Denna situations konsekvenser kommer att drabba familjen i flera, flera år.

När Joanne anklagas för att ha mördat sin lillasyster bestämmer hon att berätta sanningen för världen. Hon vill att alla ska veta vad som hände när hon var ung och vilken skrämmande hemlighet var hon och hennes bror tvungna att bära i flera år.

Om författaren: Joanne Lee

Joanne Lee föddes i Storbritannien och är en offer av fruktansvärda händelser i sin familj. Efter flera års tystnad bestämde hon att berätta om vad hon var tvungen att gå igenom som en tonårig flicka.

I sin självbiografisk De tysta systrarna ljudbok berättar hon om sin mamma och hennes beteender mot sina barn. Hennes hela liv var en mardröm. Lyckligtvis äntligen har det upptäckts att Joannes mamma har begått förfärliga brott.

Enligt olika intervjuer svarar systrarna att de inte hade velat ändra sitt liv. De påstår att deras mors handlingar har gjort de till bättre personer. Den familjetragedin som De tysta systrarna berättar om är dock helt skrämmande för nästan varje lyssnare.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk