reklamlänk

Där kräftorna sjunger Ljudbok

4.5/5

Författare: Delia Owens

ljudbok

Introduktion

Där kräftorna sjunger är en internationell succébok skriven av Delia Owens. Boken hade varit över ett år på olika bästsäljarlistor, bland andra på New York Times. Det är särskilt imponerande när man inser att Där kräftorna sjunger är Delias romandebut.

Boken är hyllad överallt och inte utan anledning då Där kräftorna sjunger ljudbok är med enkla ord en utmärkt och engagerande berättelse. Den skapar oförglömliga minnen och ändrar perspektiv för gott.

Fantastiska miljöbeskrivningar, väl genomtänkta handlingar gör att man faller i Där kräftorna sjunger ljudbok gratis på direkten. Det som kryddar till historian är ett mystiskt mord och spänning som håller hela vägen till sista minut. Owens har skrivit en vacker berättelse om ovanligt liv som väcker extrema känslor från början till slut.

Där kräftorna sjunger: Handling

Där kräftorna sjunger berättar en ovanlig historia av Kya Clark. Kvinnan föddes i träskmarkerna som yngsta barn i familjen. Hennes pappa var våldsam som påverkade Kya, hennes mamma och syskon. Mamman till slut gav upp och lämnade familjen. Snart efter det är det bara Kya som bor med pappan och även han försvinner när tjejen är ungefär tio år gammal.

Ovanstående händelser leder till att flickan lär sig att överleva i naturen med hjälp av bara få vuxna människor. Allt det gör att hon växer helt själv utan människor i sin omgivning och med fast besluten att ”ensam är stark”.

Tyvärr trots att hon inte ville ha någonting att göra med civilisation, kan hon inte hålla sig borta när det visar sig att någon har mördats i träskmarkerna där hon bor. Alla omkring spekulerar och riktar misstankarna mot den ensamlevande Kya. När mordutredning inleds, då blir det Kya mot människor i staden.

Kommer hon att finna ut vem som är mördaren? Hur klarade en liten tioårig flicka överleva ensam i ett skjul? Kommer hon att lära sig lita på människor trots att hon har svikits så många gånger? Svaren på dessa frågor finns i Där Kräftorna sjunger ljudbok gratis.

Boken är ett internationellt fenomen. Den rör sig om viktiga samhällets problem och väcker diskussioner. Det vackra språket är utan tvekan en stor fördel. Författaren tar en på en resa till träskmarkerna där Kya bor och gör att man glömmer om verkligheten. Kyas historien som Där kräftorna sjunger beskriver är stark och berörande, men framför allt oförglömlig. Med enkla ord är den gripande, fängslande och fascinerande bok som kan läsas både som roman och deckare.

Om författaren: Delia Owens

Delia Owens är en amerikansk zoologist och författare som debuterade med boken “Där kräftorna sjunger”. Hennes debutbok har blivit ett enormt fenomen samt internationell succé.

Owens ”Där kräftorna sjunger” hade hållit sig på högsta platser av New York Times bästsäljarlistor i över ett år. Boken har sålts i över 4,5 miljoner exemplar tills slutet 2019 som är bättre än någon annan titel för vuxna.

Sedan publikation av ”Där kräftorna sjunger” har hon skrivit tre ytterligare böcker: Cry of the Kalahari, The Eye of the Elephant och Secrets of the Savanna tillsammans med sin make. De handlar huvudsakligen om deras forskning om djur i Afrika.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk