reklamlänk

Där drömmar möts Ljudbok

3.7/5

Författare: Sofia Fritzson

ljudbok

Introduktion

Där drömmar möts skriven av Sofia Fritzson är en början på en spännande feelgood romanserie. Denna utmärkta och helt enkelt beroendeframkallande berättelse fångar lyssnarna i flera timmar. Trots att Där drömmar möts ljudbok är bara lite över 5 timmar lång klarar Sofia att skapa en oförglömlig stämning från första till sista minut. Hela handlingen kryddas till med en oförglömlig cliffhanger som är ett mästerverk på sitt eget sätt.

Uppläsaren i Där drömmar möts ljudbok gratis är Callin Öhrvall Delmar vems röst har hittills kryddat till sådana fantastiska ljudböcker som Lutad mot ett spjut, Liten resa för stora beslut, Bara en dejt eller en utmärk barnbok, Molly är bäst. De som tycker om Callins inläsning, kommer utan tvekan vara nöjda med Där drömmar möts ljudbok.

Där drömmar möts: Handling

Där drömmar möts är en slags så ljuvlig feelgoodroman att när man bara börjar lyssna, glömmer man om hela verkligheten. Det enda man håller fokus är Cornelia Qvist och handlingen i Där drömmar möts ljudbok gratis.

Sofia har en naturlig gift att hålla den perfekta balansen mellan beskrivningar och action. Hennes Där drömmar möts är ett perfekt exempel på konsten. Inte ofta får man stöta på lika beroendeframkallande mästerverk.

I sin Där drömmar möts definierar hon på nytt vad det egentligen betyder en god feelgoodroman. Boken är fullspäckad med intressanta vändningar i handlingen och samtidigt finns det många djupa, livliga karaktärer. Trots att Där drömmar möts är en början på den fantastiska serien Ängsmark klarar hon att skapa ett samband med lyssnarna redan efter några minuter.

Huvudhandlingen i Där drömmar möts ljudbok kretsar runt Cornelia Qvist och allt det som hon är tvungen att gå igenom. För flera år sedan lämnade hon staden Ängsmark och lovade att aldrig komma tillbaka av sina privata grunder. Tyvärr livet tvingar henne att återkomma till hennes mamma. Mamman råkade ut för en olycka och behöver hjälp hemma. Naturligtvis kommer Cornelia tillbaka för att ta hand om henne.

Samtidigt Lukas Valentin som arbetar som snickare i området fortfarande bor på tomten som han köpte med Cornelia innan hon lämnade Ängsmark. Kommer de två att träffas? Hur ser deras relation ut? Kan det vara möjligt att deras vägar kommer att krossas ännu en gång och leda till något större? Naturligtvis svar på alla dessa frågor och ännu flera intressanta handlingar kommer man att hitta i Där drömmar möts.

Om författaren: Sofia Fritzson

Sofia Fritzson föddes 1984 och uppvuxen i Svenljunga svensk författare i feelgood genre. Hennes utmärkta böcker spelar en viktig roll i popkulturen och hennes popularitet ständigt ökar år för år. Några av de allra viktigaste böcker i hennes bibliografi är När drömmar slår in, Två hjärtans karameller och En glöd av begär.

Hittills har hon påbörjat över tre serier i feelgood genre. Hennes utestående stil och helt unika ideer gör både Där drömmar möts och alla andra av hennes böcker till en exceptionell upplevelse.

Hennes författarkarriär började med att hon hade vunnit en novelltävling som i sin tur orsakade en skrivkurs under öga av Simona Ahrnstedt.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk