reklamlänk

Dagen är kommen Ljudbok

4.1/5

Författare: Ninni Schulman

ljudbok

Introduktion

Dagen är kommen är den sista, sjunde och avslutande boken i Hagforsserien skriven av Ninni Schulman. Boken publicerades 2021 och blev en enorm succé.

Ninni har sett till att den sista boken i serien ska vara tillräckligt lång för att säga adjö på ett väl genomtänkt och förberett sätt. Men det som är viktiga att dess längd inte har påverkat kvalitet negativt. Tvärtom, kritikerna beskriver Dagen är kommen ljudbok som deckare av högsta kvalitet.

Det är inte ofta att en sådan lång bokserie håller spänning hela vägen ut, men Ninni klarade att leverera en som faktiskt gör det. Dagen är kommen ljudbok gratis är detaljrik, oförutsägbar och fullspäckad med intressanta karaktärer och händelser. Det är en slags ljudbok som man lyssnar till flera gånger.

Dagen är kommen: Handling

I den här sjunde, avslutande delen får vi ännu en gång bevittna ett brutalt mord på Hagfors invånare. Den här gången bara några dagar före julafton hittas Inga och Harry Tynning döda i sitt hem. Naturligtvis Christer Berglund och Petra Wilander fick i uppdrag att hitta mördaren. Under utredningen kommer det fram att det saknas både smycken, pengar och flera värdefulla grejer.

Det är dock något som inte stämmer och ju djupare gräver de i saken, desto märkligare visar sig fallet vara. Snart därefter blir med Magdalena Hansson engagerad i utredningen. Då det är den sista delen i Hagfors serien kommer alla serieälskare uppskatta många fakta knyttas ihop. Ninni Schulman har sett till att avsluta varenda viktiga ämne som hon har byggt i de tidigare böckerna.

Dagen är kommen ljudbok gratis är ett framstående exempel på en underbar uppbyggd bok. Oavsett om man har läst tusentals deckare förut eller bara börjat med denna genre kommer man att gilla Dagen är kommen. Den är fullspäckat med intensiva känslor och finaste plotvridningar som det inte går att beskriva med enkla ord. Dagen är kommen skulle kunna vara Sofies bästa bok.

I Dagen är kommen kan man hitta allt som förväntas av Årets bästa deckarförfattare. Sofie vet precis när som ska man snabba på aktion och när som behöver den lugnas ner. Hon vet också vilken är perfekt detaljnivå som hon ska presentera för sina lyssnare. Det är tillräckligt mycket att kunna föreställa sig situationer som pågår, men inte en bit för mycket.

Letar du efter en bra deckare att få tag i? Eller vill du lösa en intressant gåta med Emma Sköld? Om svaret är ja, då är Dagen är kommen det bästa förslag för dig.

Om författaren: Ninni Schulman

Ninni Schulman föddes den 2 augusti 1972. Hon är journalist och sedan 1995 jobbar på Värmlands Folkblad och Expresseen. Efter drygt 15 år bestämde hon att släppa sin första bok, Flickan med snö i håret i väldigt uppskattad och framgångsrik Hagforsserien.

Hennes stil, intressanta cliffhangers och talang redan hennes debutbok blev enorm succe. Sedan dess har hon släppt seks ytterligare böcker i Hagforsserien med Dagen är kommen släppt senast. Författaren har till och med skrivit två fristående böcker Bara du och Flickebarn nr 291.

År 2011 har hon fått debutantpris för sin kriminalroman Flickan med snö i håret. Fyra år senare fick hon pris för årets värmlandsförfattare 2015.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk