reklamlänk

Dagbok för alla mina fans Ljudbok

4.7/5

Författare: Zack Zombie

ljudbok

Introduktion

Dagbok för alla mina fans är barnbok skriven av Jeff Kinney och översatt till svenska av Thomas Grundberg. Den fantastiska boken är skriven i form av dagbok som också bekräftas med namnet på serien – Dagbok för alla mina fans.

Uppläsaren i den roliga Dagbok för alla mina fans ljudbok gratis är Eric Stern vems röst passar perfekt till stämningen i boken. Han anses på något sätt komplettera boken.

Serien Dagbok för alla mina fans ljudbok är del av är en av de med framgångsrika barnboksserier i hela världen. Sedan 2007 när böckerna om den lilla Greg har utgivits den första gången har det sålts över 250 miljoner exemplar i hela världen.

Dagbok för alla mina fans: Handling

Boken Med i matchen är redan den 16:de boken i serien Dagbok för alla mina fans ljudbok. Det är dock inte något större problem eftersom varje bok i serien kan på något sätt anses vara fristående del. Såklart är det bäst att följa historien av Greg Heffley från själva början, men vill man hoppa i denna delen på direkten är det inte heller något större problem.

Huvudhandlingen i Med i matchen precis som i alla de tidigare böckerna i serien Dagbok för alla mina fans ljudbok gratis kretsar runt Greg Heffley och de roliga handlingar som han går igenom. Just i den här delen fokuserar vi på idrottsdag i skolan som inte hade gått särskilt bra. Vår huvudkaraktär är egentligen ganska deprimerat och tänker lägga sina föremål på hyllan för alltid.

Lyckligtvis hans mamma är nära och ber honom ge sporten ännu en, sista chans. Det gör att Greg motvilligt bestämmer sig att försöka att bli en del av basketlaget i skolan. Det går katastrofalt för Greg och ingen hör av sig på väldigt länge. När han trodde att det är slut, hör av sig stadens sämsta lag och frågar om han vill bli en del av laget.

Kommer Greg bevisa sig själv, sina nära och vänner att han kommer vara med i matchen? Vad är det som vi ska lära sig utifrån Dagbok för alla mina fans ljudbok gratis? Kommer Greg att lyckas vinna sin första match i basketlaget? Alla svar finns såklart i Med i matchen ljudbok.

Den underhållande barnboken inte bara är väldigt lärorika med visar barnen flera viktiga saker i livet. Man kan inte ge upp sig efter att man misslyckas. De djupa meddelanden finns mellan verserna och kommuniceras till barnen väldigt klart.

Om författaren: Jeff Kinney

Jeff Kinney är en amerikansk författare föddes den 19 februari 1971. Han är framför allt känd för sina barnböcker i serien Dagbok för alla mina fans som säljs otroligt bra världens runt. Böckerna i serien översätts gärna till flera olika språk, till och med till svenska. I Sverige är rättigheter till böckerna köpta av Bonnier Carlsen.

Hans författarkarriär börjades med boken Gregs bravader (Diary of a Wimpy Kid, 2007). Det var just då Jeffs popularitet med enkla ord exploderade. Böckerna som kom ur hans penna har hittills sålt i över 250 miljoner exemplar och antalet ständigt ökar dag för dag. År 2021 är Jeff tillbaka med boken Med i matchen (Big shot).

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk