reklamlänk

Brinn mig en sol Ljudbok

4/5

Författare: Christoffer Carlsson

ljudbok

Introduktion

Brinn mig en sol skriven av Christoffer Carlsson är deckare fullspäckad med spänning och intressanta fakta om mordet i byn Tiarp utanför Halmstad.

Uppläsaren i den utmärkta Brinn mig en sol är dess författare, Christoffer Carlsson. Han vet precis vad som är viktigt att understryka under bokens lopp. Hans uppläsning gör Brinn mig en sol ljudbok väldigt autentisk och underhållande trots det riktigt allvarliga ämnet.

Eftersom boken är över 360 sidor lång, hela inspelningen är över tretton timmar lång. Mängden intressanta fakta, vändningar i handlingen samt detaljerade beskrivningar gör att man inte kan ta sig ifrån lyssnandet. Utan tvekan är Brinn mig en sol ljudbok en av de mest intressanta deckare publicerade på senaste tiden.

Brinn mig en sol: Handling

Huvudhandlingen i Brinn mig en sol äger rum året 1986. Det är kall februari och hela landet är fortfarande i chock efter mordet på Olof Palme. Brinn mig en sol ljudbok gratis kretsar runt det mystiska, först mordet i byn Tiarp utanför Halmstad.

Författaren har sett till att lyssnarna ska få känna dåtidens stämning. Beskrivningarna är väldigt detaljerade och författarens uppläsning bara lägger till ytterligare dimension till läsningen. Kvalitet på beskrivningarna i Brinn mig en sol ljudbok gör att man kan lätt föreställa sig alla de pågående handlingar.

Man kan lätt uppskatta författarens kunst att snabba på och lugna ner tempot i berättelsen. Detta gör att mycket enklare att hålla sig fokuserat på de viktigaste delarna av Brinn mig en sol. Det är viktigt eftersom det hade varit svårt att hålla koll på tidsordning i ljudbok version av Brinn mig en sol ljudbok gratis.

Brinn mig en sol är ett lite annat tillvägagångssätt till deckare. Boken har inte några höjdpunkter utan håller statiskt högt intensitet och dramatik. Intrigen som Brinn mig en sol presenterar gör dock att det är svårt att det är svårt att hålla sig tillbaka och sluta lyssna. Den är en riktig deckare med en underbar cliffhanger som får lyssnarna att sitta med vidöppna ögon vid slutet.

Vad är det som polismannen Sven och hans son Vidar ska hitta under utredningen? Vad är det för mystiska mord i Tierp och vem som står bakom det? Kommer mördaren slå igen eller kommer poliserna fånga honom i tid? Svaren finns såklart i den fantastiska berättelsen Brinn mig en sol.

Om författaren: Christoffer Carlsson

Christoffer Carlsson är en svensk författare föddes den 28 augusti 1986 i Halmstad. Han har i flera år arbetat som filosofie doktor i kriminologi. Några av hans allra mest kända verk är kriminalromanerna om Leo Junker och Hallandsviten som består av Järtecken och Brinn mig en sol.

Några av hans framstående böcker förutom Hallandsviten är Den osynlige mannen från Salem och Oktober är den kallaste månaden. För de två sista har han till och med tilldelats priser från Svenska Deckarakademin, Den Gyllene Kofoten för årets bästa kriminalroman och Årets Bästa svenska barn- och ungdomsdeckare. År 2019 tilldelades han Stockholms universitets pedagogiska pris för Årets Lärare.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk