reklamlänk

Box Ljudbok

4.1/5

Författare: Henrik Fexeus & Camilla Läckberg

ljudbok

Introduktion

Box är den första boken i en extremt intensiv deckarserie skriven av författarparet Henrik Fexeus och Camilla Läckberg. Författarduon är välkänd i deckargenre sedan flera år och deras erfarenhet kan kännas i Box ljudbok gratis från första till sista minut. Boken Box har publicerats år 2021 av Bokförlaget Forum.

Författarna vet precis hur man skapar spänning och man kan lätt känna hur deras ideer blandas ihop. Tillsammans har de lyckats att bygga upp en utmärk deckare. Mina Dabiri och Vincent Walder som är de ledande karaktärer i Box verkar komplettera varandra perfekt.

Utan tvekan är det en fantastisk början på en beroendeframkallande serie med stora perspektiven. Det är inte lätt att föreställa sig en lika intensiv spänning som författarna levererar med Box.

Box: Handling

Box skriven av författarduon Läckberg och Fexeus bevisar att det är en perfekt ide att blanda ihop två begåvade författare. Tillsammans har de påbörjat den underbara Box som får en att glömma om verkligheten sedan ljudbokens första minut.

Denna enastående berättelse början med ett väldigt konstigt mord. Det är då vi får lära känna polisen Mina Dabri. Snart efter utredningen började bestämmer hon att ta lite hjälp av Vincent Walder. Han är mentalist och expert på kroppsspråk och magi. Hans erfarenhet och kunskaper låter de samla nya ledtrådar i utredningen.

Det visar sig att det mystiska mordet kan ha att göra med något tidigare mordfall. Ju mer de gräver i fallet desto farligare det blir. De börjar förstå att den de jagar inte är en vanlig mördare utan en seriemördare. Deras slutsatser gör att saken blir ännu mer komplicerad och allvarlig.

Under utredningen Vincents och Minas mörka hemligheter kommer fram. De behöver att lita på varandra. Tempot i berättelsen snabbas på och Box blir mer och mer intensiv sekund efter sekund.

Flera viktiga frågor ställas på samma tid. Kommer de att hinna att hitta mördaren innan den personen angriper igen? Vem som kommer vara det nästa offret? Vad är det för mystiska hemligheter som Vincent och Mina bär? Dessa frågor kommer såklart att besvaras i Box ljudbok gratis.

Som grädden på moset kommer vi också få lyssna på intervju mellan författarna Camilla och Henrik snart efter bokens slut. De berättar lite mer om Box och visar vad som hände bakom kurtinerna. De förklarar vissa detaljer och avslöjar hur det blev till att de fick samarbeta på Box.

Om författaren: Henrik Fexeus och Camilla Läckberg

Författarduo bakom Box är välkända sedan flera år. De har bevisar flera gånger i det förflutna att deras böcker är med enkla ord toppklass. Camilla Läckberg och Henrik Fexeus är en mix av talang, fantastiska ideer och kunskap som är en riktigt magisk blandning.

Camilla Läckberg är inte bara världensrunt känd författare. Hon har flera allvarliga projekter på gång. Hon föddes i Fjällbacka och står bakom sådana bästsäljare som Fjällbackaserien eller böcker om Super-Charlie. För sina prestationer har hon fått Årets kvinna 2012 av Expressen samt för sin författarkarriär Sveriges bäst säljande författare 2009.

Henrik Fexeus är författare, mentalist och psykolog. Han anser sig själv som mästermanipulator och har givit mycket inspiration för en av huvudkaraktärerna i Box ljudbok. Box är den trettonde bok i hans författarkarriär. Henriks föreläsningar är kända runt hela världen tack vare hans kunskap om kommunikation, retorik och kroppsspråk.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk