reklamlänk

Bortom ordning Ljudbok

3.8/5

Författare: Jordan B. Peterson

ljudbok

Introduktion

Bortom ordning : 12 nya livsregler är en fantastisk psykologisk bok skriven av en erfaren psykolog Jordan B. Peterson. Den är uppföljaren av ett framgångsrikt och lärorikt verk som hette 12 livsregler.

I den tidigare boken ville han att hjälpa till med att skapa ordning i liv. Den hjälpte med att lugna ner sin kaotiska omgivning och ordna problem som man står inför.

I Bortom ordning kommer psykologen ännu djupare i vissa händelser och reaktioner. Nu har han ännu mer inspirerande och säkert svårare mål. Han vill komma längre än att bara ordna de enklaste saker i livet. Jordan presenterar 12 viktiga regler som enligt Bortom ordning ljudbok gratis borde göra att man ska vara lycklig i livet.

Bortom ordning: Handling

Bortom ordning är en viktig samling av regler som Jordan B. Peterson hittade på och föreslår att följa för att vara lycklig i livet. I sin bok går han väldigt ingående i processer som styr människoliv. Han tar upp några viktiga ämnen sådana som samhället, psykisk hälsa

I Bortom ordning visar han att det aldrig blir en bra lösning att överdriva med sin inställning. Både för stor kaos och när man försöker ordna varenda del av sitt liv kan leda till allvarliga konsekvenser. Den äkta lyckan består av några viktiga faktorer. Bortom ordning ljudbok svarar på vad som man egentligen borde göra för att leva livet på ett underhållande, attraktiv och med enkla ord lyckligt sätt.

Peterson vill varna människor att det inte är möjligt att kontrollera sitt liv i hundra procent. Oavsett vad man gör finns det saker som kan gå fel och man inte kan göra någonting åt det. Därför borde man lära sig acceptera verkligheten som den är och skippa den onödiga känslan av maktlöshet.

Detta lärorika verk presenterar några fina råd och lösningar som vanligtvis fungerar när man vill ordna sitt liv på ett snabbt och effektivt sätt. Boken är fullspäckad med fungerande tips som hjälper att balansera mellan de två dimensionerna av verkligheten.

Vill man bli av med kaos i sitt liv, eller tråkighet som gör att man tappar lust och motivation, borde man få lyssna på Bortom ordning ljudbok gratis. De tolv principer som Jordan Peterson skriver om får lyssnare att förstå vad som är viktigt i livet. Trots att kunnskap i boken är väldigt avancerad, är det ganska enkelt att förstå vad författaren egentligen talar om. Han undviker komplicerade ord för att göra böckerna förståeliga för vem som helst.

Om författaren: Jordan Bernt Peterson

Jordan Bernt Peterson är en kanadensisk professor i psykologi. Sedan flera år arbetar han för att göra människor medveten om hur fungerar människan inne. Han släpper ut massa viktiga och lärorika verk, filmer och artiklar om psykologi och mental hälsa.

Författaren är en viktig figur i popkultur där han lär människor hur man kan bli manipulerad. I sina filmer förklarar han också hur man kan skydda sig ifrån vissa manipulation metoder.

I sina böcker 12 livsregler och Bortom ordning : 12 nya livsregler går han in i en viktig ämne om mental hälsa. Han beskriver väldigt noggrant vad det betyder att vara lycklig och hur man kan uppnå mål i sitt liv.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk