Born to run Ljudbok

4.4/5

Författare: Christopher McDougall

ljudbok

Introduktion

Born to run: jakten på löpningens själ är en bästsäljare skriven av Christopher McDougall. I sin bok beskriver han slutsatser som han drog efter sina forskningar samt berättar om helt nya löpnings metoder.

I Born to run använder författaren kunskap från många källor för att svara på frågor som varje löpare kommer att ställa förr eller senare.

Hans arbete och slutsatser har påverkat tusentals människor. Boken Born to run har fått människor att använda McDougalls tips och arbeta med sin teknik. Den gjorde också de största skoföretagen började producera en ny typ av löparskor.

Hur viktigt är löpning för människans kropp och själ? Vill du förstå varför man löper egentligen?

Svar på dessa frågor tillsammans med oförglömliga, fantastiska berättelser finns i Born to run ljudbok gratis.

Born to run: Handling

I Born to run ljudbok gratis beskriver McDougall sin forskning om löpning. Han tar oss med på en spännande resa till Tarahumarastammen i Mexiko. Stammen är känt för att vara en av de bästa långdistanslöparna i världen. Utan tidigare förberedelse klarar de uppnå de bästa resultaten i maraton.

Med hjälp av forskare, stammen och några av de mest kända och viktiga löparna i världen avslöjar McDougall några hemligheter om löpning. Han beskriver och berättar också om uthållighetshypotes.

I Born to run lär vi känna ett antal intressanta, karismatiska människor. Förutom att vi lärs om ursprunget och den psykiska aspekten av löpning, kan vi också se hur viktigt löpning är för människa som individ.

Christopher McDougall har lyckats skriva en utomordentligt underhållande historia som gör att även de mest inbitna löparna kan sitta ner en stund och lyssna på Born to run.

Intressant faktum är att hela resan började med en enkel fråga: Varför gör min fot ont?

Detta ledde till forskning och faktakontroller som bekräftade några av teorierna. Efter en tid insåg Christopher att nästa steg måste vara ett besök i födelseplatsen för de bästa, hållbara löparna i världen.

Det är svårt att hitta en mer inspirerande historia om löpning. McDougalls Born to run ljudbok är ensamstående i sitt slag. Den får oss att inse att löpning är en del av mänskligheten och bör bibehållas för att känna sig frisk.

Den forskningen som gjorts av McDougall har förändrat och förbättrat många liv. Perspektivet på löpning har förändrats och även de största skoföretagen har bekräftat det genom att utveckla nya skomodeller för att anpassa sig till den nya löpstilen.

Om författaren: Christopher McDougall

Christopher McDougall föddes 1962. Han är en berömd amerikansk författare och journalist.

Hans framstående verk är utan tvekan Born to run som har skaffat honom internationell igenkännbarhet. McDougall har till och med skrivit tre andra böcker i sport genre: Girl Trouble, Natural Born Heroes and Running with Sherman.

Hans böcker har stor påverkan på många löpare runt om i världen. Forskningar som han har påbörjat svarar på många frågor som löpare ställer sig sedan flera år.

Christopher är fascinerad av potential och limiter i en människokropp. Tack vare sin fascination kan man läsa webseries ”Art of the Hero”.

Hans största verk Born to run är nu filmatiserat med Matthew McConaughey i huvudrollen.