reklamlänk

Betraktaren Ljudbok

3.6/5

Författare: Helene Flood

ljudbok

Introduktion

Betraktaren är en utmärk psykologisk thriller fullspäckad med action, otroligt intressanta vändningar i handlingen samt med enkla ord beroendeframkallande beskrivningar. Allt det kryddas till med en oförglömlig stämning som får lyssnarna att glömma om verkligheten redan från de första minuterna av ljudboken.

Författaren av Betraktaren är ingen annan än Helene Flood som har i flera år arbetat som psykoterapeut. Hennes erfarenhet och historierna som patienterna berättar om för henne inspirerade Helene till att skriva Betraktaren ljudbok gratis.

Uppläsaren i Betraktaren ljudbok är Marie Richardson som Marie Richardson som spelade in sådana fantastiska deckare som Solstorm, Den omänsklige, Björnstad, Vi mot er eller Galgbergets väktare. Hennes röst kompletterar Betraktaren och gör att man vill ha mer så snart man är klar med Betraktaren ljudbok.

Betraktaren: Handling

Helenes Betraktaren är en helt annorlunda psykologisk thriller som öppnar ögonen för problem i förhållande. Mellan verserna av en spännande utredning, intressanta vändningar i handlingen och fängslande karaktärer berättar författaren om ensamhet och vad den kan leda till.

Betraktaren berättar om en idealisk liv av Rikke som lever tillsammans med sin ungdomskärlek Åsmund. De verkar vara absolut lyckliga med varandra på första ögonblick. Det är dock inte samma sak bakom fasaden. Djupt inom sig gömmer Rikke mörka hemligheter som hon inte tänker del av med någon som helst.

Snart visar det sig i Betraktaren ljudbok att harmonin i bostadsområdet bryts drastiskt av ett mord. Alla är skakade av händelsen och särskilt Rikke som blir tvungen att erkänna för sig själv att hon ska snart behöva berätta om sin hemlighet. Det blir dock svårare än hon tror.

Trots att hon vet väldigt lite om de flesta grannar som hon bor vägg till vägg med, Jörgen, den mördade grannen var inte helt främmande människa för henne. Hon hade en slags relation med honom och nu vill både polisen och Åsmund få fram sanningen. Är hon redo att dela av med sig vad som egentligen hände?

Vem som mördade grannen Jörgen och varför? Vad är det för relation som fanns mellan Rikke och Jörgen? Och varför gömde Rikke de mörka hemligheterna djupt inom sig för så länge? De här och ännu flera intressanta svar finns i Betraktaren ljudbok gratis.

Författaren har sett till att hålla den största kvalitetsnivå i Betraktaren. Alla beskrivningar, karaktärer och handlingar håller sig ihop som gör Betraktaren ljudbok väldigt autentisk. Man skulle kunna nästan tro att de beskrivna handlingarna hände i verkligheten.

Om författaren: Helene Flood

Helene Flood föddes 1982 och är norsk psykolog och författare.Helenes riktiga namn är Helene Flood Aakvaag, namnet Helene Flood använder hon i sina kriminalromaner som pseudonym.

Hon har i flera år arbetat som forskare och utbildat sig till psykolog samt byggt upp sin erfarenhet. År 2008 debuterade hon med boken Heis med Houdini som utgavs under Gyldendal Norsk Förlag.

Hennes tredje bok Terapeuten har blivit en enorm succe och gjorde henne populär både i hela Norden. Den har filmatiserats och rättigheterna till boken har sålts till över 28 länder. Nu är hon tillbaka med den fantastiska verket Betraktaren som är utgiven i samma genre som dess föregångare.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk