reklamlänk

Bedragaren Ljudbok

3.4/5

Författare: Bedragaren

ljudbok

Introduktion

Bedragaren skriven av Maria Ahlqvist Ruokolahti är en fängslande thriller fullspäckad med spänning. Den här fantastiska bladvändare får man att lyssna på ljudboken med vidöppna ögon. Om man tycker om psykologiska thrillers då Bedragaren ljudbok gratis ska vara det perfekta förslaget.

Uppläsaren i Bedragaren ljudbok är Hedda Stiernstedt som har flera fantastiska ljudböcker på sitt konto. Bland annat fick hon spela in sådana fantastiska böcker som Den första lögnen, Elva år i fångenskap och mina åtta år i Kality.

Boken Bedragaren är inte bara underhållande men väcker de djupaste, extrema känslor. Ibland är den skrämmande för att sedan förklara vad den riktiga kärlek betyder. Trots att Bedragaren är Marias debut, kan man njuta ifrån lyssnandet.

Bedragaren: Handling

Den spännande debuten, Bedragaren skriven av Maria Ahlqvist Ruokolahti är ett riktigt mästerverk. Trots att Maria inte har särskilt mycket erfarenhet kan man lätt känna hennes konst och talang.

Action och huvudhandlingen utvecklas väldigt snabbt och i ständigt ökande takt. Med sin fantastisk talang vet Maria perfekt hur hon ska balansera mellan action och beskrivningar för att väcka lyssnarnas fantasi. Och det gör hon på ett otroligt sätt. Hon verkar veta precis vilka som ord ska användas som ger Bedragaren ljudbok gratis ett slags naturligt flyt.

Huvudhandlingen i Bedragaren kretsar runt två unga kvinnor som påbörjar sina vuxna liv. De bor så nära varandra som det går- vägg i vägg i sina små lägenheter utanför Göteborg. Trots att de inte är familj, ser de väldigt likadant ut. Det är dock bara första intrycket, eftersom inne är de helt annorlunda.

De två tjejer har helt annorlunda bakgrunder, åsikter och möjligheter. Emma som är arvtagare av ett stort företag som förser henne med tillräckligt mycket pengar för att klara sig av just som hon vill. På den andra sidan av myntet får vi också följa Rebecka som i sin tur inte hade så mycket lycka. Hon är den som aldrig hade särskilt mycket pengar.

Det som är delvis roligt, inspirerande och på sitt sätt förbryllande i Bedragaren ljudbok är att både Rebecka och Emma inte trivs i sina liv. Begge två vill bryta sig loss från de liv som formade dem.

Klarar de att förstå vad som är viktigast i livet? Vad är det som Rebecka vet om Emma som hon inte avslöjar? Svaren, intressanta vändningar i handlingen och flera intrigerande fakta finns i Bedragaren.

Om författaren: Maria Ahlqvist Ruokolahti

Maria Ahlqvist Ruokolahti är en författare bosatt i Göteborg med bara en bok på sitt konto. År 2021 släppte Maria sin debutbok, Bedragaren som har snabbt samlat uppmärksamhet och flera beundrare. Efter att man har lyssnat klart på Bedragaren ljudbok det enda som kvarstår är att vänta på Marias nästa bok som säkert kommer bli lika fantastisk läsning.

Författarens smak, stil och talang gör att Bedragaren har blivit en ikonisk psykologisk thriller. Hon verkar veta precis vilka som ord behöver användas för att väcka vissa känslor hos lyssnarna.

I hennes Bedragaren kan man lätt känna att hon älskar litteratur. Hon inspireras av andra författare och ofta understryker i sina sociala medier sådana stora namn som Camilla Läckberg.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk