reklamlänk

Bara ett litet mord Ljudbok

4/5

Författare: Carin Hjulström

ljudbok

Introduktion

Bara ett litet mord är första delen i bokserien Säbyholms gröna fingrar av Carin Hjulström. I Bara ett litet mord ljudbok får läsaren följa med skådespelerskan Siri Ehrensvärd som lämnar Stockholm och sitt brustna hjärta bakom sig för att hjälpa sin brorson Anton att få plantskolan i Säbyholm på fötter igen. I samband med Siris flytt till orten sker också ett mord i bygden.

Siri blir inkopplad när hon hjälper lokalpolisen Olle Magnusson med fallet. Boken är en mysig deckare i herrgårds omgivning. Bara ett litet mord ljudbok gratis uppläses av Gunilla Nyroos. Ljudbokens längd är 13 timmar och 39 minuter lång.

Bara ett litet mord: Handling

I den första delen av den mysiga deckarserien Säbyholms gröna fingrar hjälper Siri Ehrensvärd både sin brorson Anton och lokalpolisen Olle. Bara ett litet mord ljudbok börjar med att Siri, som är en välkänd skådespelerska på Dramaten i Stockholm blir ratad av sin älskare för en yngre kvinna. Älskaren råkar dessutom vara Siris chef så för att hela sitt brustna hjärta beger sig Siri till Säbyholm.

Bara ett litet mord ljudbok gratis beskriver hur Siris föräldralösa brorson Anton kommit över en förfallen plantskola i ett parti poker. Siri bestämmer sig för att stanna kvar i Säbyholm och hjälpa till med plantskolan så att den kommer på fötter igen. Trots att livet på landet blir helt annat än vad Siri tänkt sig så inser hon att hon trivs.

Så en dag hittas en mördad man i närheten av plantskolan som lokalpolisen Olle Magnusson utreder. Hela bygden är i uppror på grund av mordet och alla tycks ha en skyldig i tankarna. I boken dyker det upp en hel del osämja mellan personerna som lever i bygden. Speciellt den fina släkten som bor i Herrgården tycks väcka åsikter hos de flesta.

Bara ett litet mord ljudbok beskriver hur intuitiva Siri är till stor hjälp för Olle och han ber henne hjälpa honom att utreda fallet. Siri, som också tycks vara väldigt nyfiken, hjälper gladeligen till.

Bara ett litet mord är en lätt och gladlynt deckare vars handling utspelar sig i likande miljöer som Agata Christies böcker. Boken är trevlig avkoppling och erbjuder också spännande personbeskrivningar.

Om författaren: Carin Hjulström

Bokserien Säbyholms gröna fingrar är skriven av journalisten, författaren och programledaren Carin Hjulström. Hon föddes i början av 1960-talet i Göteborg. Som journalist arbetade Hjulström på Aftonbladet och Göteborgs-Tidningen. Hjulström har också erfarenhet av att arbeta med information, utveckling av program och av att skriva manus. Dessutom är Hjulström ett känt ansikte från olika tv-program såsom Melodifestivalen, Hon & Han och Carin med C. 

Sin författardebut gjorde Hjulström med boken Finns inte på kartan. Boken utgavs år 2009. Boken var den inledande boken av bokserien Frida Forss. Hjulström har också skrivit en barnbok och ett antal andra romaner. Hons skriver inom genren feelgood romaner.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk