reklamlänk

Bakom stängda dörrar Ljudbok

4.1/5

Författare: B.A. Paris

ljudbok

Introduktion

Bakom stängda dörrar är en fängslande psykologisk thriller i serien Mörka hemligheter skriven av B. A. Paris. Den har översatts till svenska från engelska av Ylva Spångberg. Ljudboken är 9 timmar lång som är en perfekt längd ifall man vill sträcklyssna på den finaste Bakom stängda dörrar.

Uppläsaren i Bakom stängda dörrar ljudbok gratis är ingen annan än Kerstin Andersson. Man får känna igen hennes röst ifrån sådana ljudböcker som Öppnas i händelse av min död, Croissants till frukost, Solviken eller Kirurgen.

Efter att man har lyssnat klart på Bakom stängda dörrar börjar man förstå att sådana upplevelser är vardag för flera kvinnor i hela världen.

Bakom stängda dörrar: Handling

I Bakom stängda dörrar berättar en historia av ett par som till synes har allt de skulle behöva. Jack och Grace som boken berättar om visar hur giftigt förhållande ser ut. I den fängslande berättelsen Bakom stängda dörrar ljudbok förklarar författaren vad kärlek egentligen betyder och försöker att svara på frågan om det som händer i Bakom stängda dörrar ljudbok är en riktig kärlek eller ej.

Bakom stängda dörrar är en familjedrama som trollar med sin trovärdighet och skräck som känns genom hela boken. Man kan klart se att B. A. Paris vet precis hur man ska väcka vissa emotioner hos sina läsare. Den lätthet och flyt i Bakom stängda dörrar gör att man trivs med lyssnandet från första till sista minut.

Det som händer i Bakom stängda dörrar ljudbok visar en skrämmande bild av situation som är verkligheten för flera kvinnor. Trots att till synes allt verkar fungera bra, visar det sig att dörrarna symboliserar en slags asyl, ett ställe där ingen kan nå Grace och hon får inte ta kontakt med andra heller. Ju längre i Bakom stängda dörrar ljudbok gratis desto klarare det blir att lägenheten är i själva verket ett fängelse.

Denna bästsäljare är ett riktigt mästerverk. Boken väcker emotioner, låter lyssnarna att föreställa sig alla de pågående handlingar utan det minsta problem samt orsakar att man börjar analysera situationen som Grace befinner sig i. Snart efter att man är klar med Bakom stängda dörrar börjar man förstå att man själv kan känna några personer som skulle behöva hjälp med att slå sig fri, precis som Grace.

Om författaren: B.A. Paris

B.A. Paris egentligen Bernadette MacDougall föddes 1958 och är halv brittisk, halv fransk författare. Bernadette specialiserar sig i psykologiska thrillers och påbörjade sin författarkarriär år 2016 med boken Bakom stängda dörrar. Dess popularitet ökade snabbt och blev översatt från engelska till över 40 olika språk och sålts i mer än 3,5 miljoner exemplar runt hela världen.

Snart efter succen av Bakom stängda dörrar har hon publicerat sådana fantastiska verk som The Breakdown, Bring Me Back, The Dilemma och The Therapist. Rättigheterna till Paris debutboken Bakom stängda dörrar har till och med köpts av Stone Village Productions som pekar på att det finns planer att filmatisera hennes största verk.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk