Att leva ett liv, inte vinna ett krig Ljudbok

3.7/5

Författare: Anna Kåver

ljudbok

Introduktion

Att leva ett liv inte vinna ett krig: om acceptans skrivet av Anna Kåver är en bok som tar upp några mycket viktiga ämnen i alla människors liv. Vad kan vara viktigare för lycka än att acceptera sig själv, sina val?

Anna Kåver beskriver hur man behåller den accepterande attityden oavsett omständigheterna. Enligt många lyssnare Att leva ett liv inte vinna ett krig ljudbok är en självhjälpsguide som innehåller all kunskap som krävs för att förstå hur det mänskliga sinnet fungerar.

Boken Att leva ett liv inte vinna ett krig fokuserar mestadels på dialektisk beteendeterapi som visar sig vara ett otroligt effektivt sätt att utveckla goda vanor. Dock i Att leva ett liv inte vinna ett krig hittar vi inte bara några metoder att använda. Vi hittar också ett antal exemplar från verkliga livet och författarnas sammanfattad erfarenhet.

Att leva ett liv inte vinna ett krig: Handling

Att leva ett liv inte vinna ett krig är en otroligt välskriven guide för självutveckling och självacceptans. Den beskriver i detalj på väl förklarade exempel på varför man kan må dåligt på grund av ständig stress. Dessutom ger den lyssnaren verktyg att arbeta med dagligen för att bli av med den.

I Att leva ett liv inte vinna ett krig ljudbok gratis kan du hitta allt som behövs för att förstå dig själv och människor runt dig. Även om det är en guide för självutveckling, gravar det in i de mest grundläggande känslorna man kan ha. Den lär om hur det mänskliga sinnet fungerar, hur och varför vi reagerar i vissa situationer med stress och andra känslor.

Författarna till Att leva ett liv inte vinna ett krig tack vare deras långa erfarenhet hjälper till att lösa problem med ångest och panikattacker. Det är bevisat att metoderna i Att leva ett liv inte vinna ett krig fungerar både på vuxna och barn.

Varje minut av ljudboken ger ytterligare “Aha-upplevelser” som är extremt värdefulla. Boken ger ett perspektiv som behövs för att se de vanliga misstagen man gör. Dessutom har det också vad som krävs för att få en att förstå att det aldrig är för sent att arbeta på sina brister.

Det är helt enkelt en fantastisk resurs som kan orsaka en stor förändring i livet. Om du upplever psykisk ont och inte vet vad du ska göra med den då alla svaren finns här. Att leva ett liv inte vinna ett krig ljudbok gratis är nummer en ljudbok att lyssna på.

Om författaren: Anna Kåver

Anna Kåver är en svensk legitimerad psykolog och legitimerad psykoterapeut. Hon föddes den 20 december 1952. Hennes specialitet är KBT och kognitiv beteendeterapi som hon utforskar på Uppsala Universitet. Det är också där hon utbildade sig till psykolog.

Hon började sin karriär för nästan 40 år sedan som gör att hennes erfarenhet är särskild värdefull. Under tiden har hon arbetat med alla typer patienter. Hon har bland annat ägnat sig åt forskning och behandlingsutveckling för patienter med suicidala eller självskadande tankar.

Hittills har hon skrivit ungefär tio psykologiböcker där hon delar av sig sin erfarenhet som psykolog och hjälper människor runt hela världen. Hon är särskilt välkänd tack vare boken „Att leva ett liv inte vinna ett krig: om acceptans” som publicerades 2004.