reklamlänk

Att bära sig själv Ljudbok

4.7/5

Författare: Zack Zombie

ljudbok

Introduktion

Det att bära sig själv inte alltid är enkelt. Och just det berättas om i Att bära sig själv ljudbok gratis skriven av fyra författare, Peter Jöback, Leif Eriksson, Martin Svensson och Henrik Johnsson. I den fantastiska Att bära sig själv berättar författarna om Peter Jöback, hans upplevelser, förflutna och karriär.

I den utmärkta Att bära sig själv ljudbok uppläsaren är själva Peter Jöback som spenderade den största delen av sitt liv på scenen. Hans röst gör Att bära sig själv ljudbok väldigt autentisk och konfronterar sig själv.

På ett ocensurerat sätt förnärmar han hur det blev till att han är där han är nu. Peter med de andra visar hur hans karriär har utvecklats och berättar om sina djupaste hemligheter.

Att bära sig själv: Handling

Den fantastiska biografin, Att bära sig själv, som fyra författare, Peter Jöback, Leif Eriksson, Martin Svensson och Henrik Johnsson har skrivit är en helt annorlunda berättelse. Inte bara Peter, men också hans närmaste vänner berättar om samarbetet och sina bästa minnen som de har med Peter.

I biografin delar de av sig med de starkaste hemligheter och konfronterar Peter på flera nivåer. Den 35 årige Peter är tvungen att stöta på de fakta och minnen som de andra har berättat och lägger till detaljer och sin egen synpunkt.

Om man är beundrare av Peter Jöback ska man tycka om att boken inte bara berättar om Peters karriär men också flera privata saker. Biografin på ett väldigt ingående sätt förnärmar Peters relationer med olika människor, tar oss tillbaka i tiden till Peters barndomshem och visar hur hans relationer med äldre brodern och pappan såg och ser ut. Sedan visar han hur hans mamma var tvungen att ge upp sina drömmar.

I Att bära sig själv finns förklarade de flesta av Peters toppar och dalar. Ibland är den sorglig, men alltid förblir den mycket intressant. Boken inte bara är för de som tycker om Peter, men också för de som gillar att lära sig från andras erfarenhet. Baserat på Peters liv och hans upplevelser skulle man kunna skapa flera intressanta filmer.

Den sensationella biografin, Att bära sig själv ljudbok gratis som författarna har skapat tillsammans visar hur Peter Jöback är som person. Man får lära känna honom riktigt gott och få se hur livet av de svenska stjärnor ser ut.

Om författaren: Henrik Johnsson, Leif Eriksson, Martin Svensson och Peter Jöback

De fyra författare bakom Att bära sig själv är Henrik Johnsson, Leif Eriksson, Martin Svensson och Peter Jöback som biografin handlar om.

Alla de ovanstående är viktiga aktörer i den svenska kändisvärlden och antingen vet väldigt mycket om Peter eller fick i uppdrag att hjälpa att bygga den fantastiska strukturen i Att bära sig själv ljudbok.

Henrik Johnsson föddes den 20 Juni 1972 i Lund och är en svensk programledare samt TV-producent. Han har arbetat bland annat arbetat för Sveriges Television samt samarbetat på flera viktiga projekten i nöjesbranschen.

Martin Svensson föddes den 11 mars 1978 i Kalmar och är sångare, kompositör och författare. Hans första hit var Rymdraket från hans första CD Pojkdrömmar släppt 1997.

Peter Jöback föddes den 4 juni 1971 i Stockholm och är en av de mest kända svenska sångare och skådespelare. Att bära sig själv handlar om just honom.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk