reklamlänk

Att älska Ljudbok

3.9/5

Författare: Lone Frank

ljudbok

Introduktion

Att älska : Om kärlekens natur är ett vackert och viktigt verk skriven av den danska journalisten Lone Frank. I sin bok, Att älska, ställer Lone några viktiga frågor och analyserar vad som kärlek egentligen betyder.

Uppläsaren i den fantastiska Att älska ljudbok är Anna Maria Käll som på ett fantastiskt sätt understryker de viktigaste delar. Det att lyssna på Annas röst i Att älska ljudbok är ett rent nöje. Hon är en av uppläsare som kan hålla lyssnaren vid boken själv om den inte är perfekt (lyckligtvis boken Att älska är inte ens nära att vara dålig).

Ljudboken är nästan 9 timmar lång, men det inte är ett problem alls. Med massa intressanta beskrivningar, jämförelser och viktiga fakta kan man sträcklyssna på Att älska ljudbok utan det minsta problem.

Att älska: Handling

Boken Att älska : Om kärlekens natur är ett helt annorlunda sätt att närma sig till förklaring vad som egentligen kärlek betyder. Författaren försöker på flera sätt och vis svara på den svåra frågan och tack vare vetenskapen blir det nästan klart.

Jämfört med annorlunda böcker som redan finns och försöker svara på vad som kärlek egentligen är, den här boken använder sig av vetenskapen. Bokens författare, Lone Frank har en bakgrund som docent i neurobiologi som hjälper honom att se på fallet från ett helt annorlunda håll. Han ser på fallet som en forskare och analyserar alla tillgängliga fakta steg för steg.

I regel denna typ frågor ställs till människor som inte har att göra med vetenskapen. Det är vanligtvis olika slags artister som ser på verkligheten från ett annat perspektiv en vetenskapsmän. Detta i sin tur gör Att älska till ett riktigt lärorikt och värdefullt verk som inte går att missas. Tack vare sina argumenten och djup analys kan man själv lära sig mycket om processen i människokropp som ansvarar för kärlek.

Det viktiga att nämna är att boken ursprungligen var utgiven på danska. Trots att den vad översatt till svenska av Fredrik Ekelund, ska man uppskatta hur fantastiskt arbete har han gjort. Att älska ljudbok gratis håller samma flyt och driv som dess originella versionen som gör den till ett riktigt mästerverk.

Lyssnare kommer också tycka om fakten att boken visar fakta utan att försöka övertala vad de egentligen betyder. När det finns saker som kan tolkas på flera olika sätt, lämnar de författaren utan svar. Det kan ses klart att Lone Frank ville se till att alla lyssnare ska dra nyttja ifrån boken.

Om författaren: Lone Frank

Lone Frank är en dansk författare och journalist och föddes den 22 september 1966. Hon har flera viktiga böcker på sitt konto. Hittills har hon fokuserat sig på fackböcker, men det finns också några lite mer tillgängliga böcker som My Beautiful Genome: Discovering Our Genetic Future, One Quirk at a Time eller Mindfield: How Brain Science is Changing Our World.

Nu är Lone tillbaka med en ny, fantastisk bok, Att älska. I Att älska ljudbok gratis förklarar eller försöker rättare sagt försöker förklara vad som kärlek egentligen betyder. Jämfört med andra böcker där frågan ställs till konstnärer och artister, här är det Lone som tar sin tid för att söka svaret.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk