reklamlänk

Ärren bär jag med stolthet Ljudbok

4.5/5

Författare: Frida Funemyr & Emma Schols

ljudbok

Introduktion

Ärren bär jag med stolthet: Branden i Edsbyn och livet efteråt är en vacker, men sorglig berättelse biografi av Emma Schols som med hjälp av Frida Funemyr beskriver sin olycka.

I Ärren bär jag med stolthet beskriver Emma hur det gick till att hon har blivit svåra brännskador och i flera veckor kämpat för sitt liv. Den dramatiska biografin, Ärren bär jag med stolthet ljudbok, förklarar steg för steg om den tuffa kampen, mod och kärleken till sina barn. Emma har lyckat rädda sina barns liv trots fruktansvärda ärren som hon ska bära på sig för resten av sitt liv.

Uppläsaren i Ärren bär jag med stolthet ljudbok gratis är Ella Schartner som vet precis hur man ska understryka de svåra upplevelser som Emma har gått igenom.

Ärren bär jag med stolthet: Handling

Ärren bär jag med stolthet är en biografi som på ett otroligt sätt förklarar hur förfärliga upplevelser har Emma Schols bakom sig. Hon berättar med de djupaste detaljer hur det gick till att hon har brännskador på hela kroppen.

I sin fantastiska, men sorgliga biografin Ärren bär jag med stolthet ljudbok gratis berättar Emma steg för steg om vad hon kommer ihåg med ifrån den olyckliga dagen då hennes hus stod i lågor. Hon understryker starkt vad hon tänkte om och vad som var viktigast för henne då hon insåg vad som händer.

Emma är nämligen en riktig hjälte som klarade att rädda sex människoliv som det beskrivs i Ärren bär jag med stolthet ljudbok. Det går inte understryka ordentligt hur förfärlig händelse det var och vad det krävde av henne att göra det som hon gjorde.

I början av Ärren bär jag med stolthet ljudbok får vi lyssna om Emma och hennes rutiner. Biografin Ärren bär jag med stolthet börjar med att hon sov när helt plötsligt hörde hon sina söner ropa om hjälp.

När hon hoppade på nedervåningen insåg hon att hela rummet står i lågor. Hennes första tanken var att rädda sina sex barn och få de ut. Emma mod, kraft och kärleken som hon presenterade i Ärren bär jag med stolthet är helt förvånande. Den vackra exempel som Emma gav skulle kunna likaväl vara ett fint bokmaterial.

Vill du få veta om vad som kommer Emma ihåg med från den olyckliga dagen, 3 september 2019? Eller hur klarade hon att övervinna de svåraste motgångar när hon var tvungen att kämpa för sitt liv i sjukhuset? Den utmärkta Ärren bär jag med stolthet besvarar de flesta intressanta frågor som man kan tänka om.

Om författarna: Emma Schols och Frida Funemyr

Författarna bakom Ärren bär jag med stolthet är Emma Schols och Frida Funemyr. Trots att biografin berättar om Emma och hennes upplevelser efter den skrämmande branden Frida Funemyr hjälpte att bygga boken och strukturera Emmas minnen ordentligt.

Frida Funemyr är en svensk journalist, fotograf med över 1300 intervjuer på sitt konto i över 20 år. Under sin karriär har hon samarbetat med de största svenska medieföretag som Dagens Nyheter, Aftonbladet, Svenska Dagbladet, Härligt hemma, Femina och flera andra.

Den största delen av året tillbringar hon i Stockholm, men hon ofta åker ditt jobbet finns och porträtterar de av tänkte dela av sig med sina ovanliga upplevelser. Det är just hur Ärren bär jag med stolthet har skrivits.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk