reklamlänk

Armasjärvi Ljudbok

3.8/5

Författare: Thomas EngströmMargit Richert

ljudbok

Introduktion

Armasjärvi är den andra boken skriven av författarparet Thomas Engström och Margit Richert. De två författarna klarade att skriva en otroligt spännande och engagerande roman som är fortsättning i trilogin Nordmark. Uppläsaren i Armasjärvi ljudbok är den samma person som i dess föregående delen, Jonas Malmsjö. Hans fantastiska röst och talang gör att det att lyssna på ljudboken är ett rent nöje.

Helhet av Armasjärvi ljudbok kompletteras med helt oförglömligt språk, högsta nivåns beskrivningar och handlingar som får lyssnare att glömma om verkligheten. Så snart man fördjupar sig i världen som författarna öppnar för oss i Armasjärvi ljudbok, är det riktigt svårt att ta sig ifrån den. Inte ofta stöter man på lika utmärkt thriller som Armasjärvi.

Armasjärvi: Handling

Armasjärvi är den andra boken i trilogin Nordmark och fortsättning på romanen Nattavaara : roman i katastrofernas tid. Både den första och andra delen har fått ovanligt många recensioner från kritiker och vanliga lyssnare från hela Sverige. Böckerna väcker stor intresse och hyllas på bästsäljarlistor i Sverige.

Den spännande historien som presenteras i Armasjärvi ljudbok gratis är en utmärkt blandning av Nordmark där pandemi och klimatkatastrofer hade slagit sönder samhället. Den delen av landet börjar ledas av jarl som så småningom förlorar greppet. Denna dramatiska bilden kompletteras med fattigdom och hungersnöd samt invånarna som kämpar för sin överlevnad.

I Armasjärvi ljudbok gratis får vi lära känna några viktiga huvudkaraktärer. Sofia och Erik som är syskonen har skilts åt och varit tvungna att överleva i den svåra miljön utan varandra. De har bara ett mål, att hitta varandra. Det blir dock inte ett enkelt uppdrag. Tvärtom, på sina väg stöter de på flera problem som gör det själv svårare att överleva utan att säga om att hitta varandra.

Detta spännande, underbara berättelsen får man att se på verkligheten från ett helt annat perspektiv. Vissa av de handlingarna är så genomtänkta att författaren av Game of Thrones skulle kunna lära sig från Thomas och Margit.

Den beroendeframkallande Armasjärvi är så fint att man kan sträcklyssna på ljudboken på en gång. Trots att den är över elva timmar lång, är det svårt att återkomma till verkligheten innan man är klar med ljudboken. Utan det minsta tvekan är Armasjärvi ljudbok en thriller värd att rekommendera oavsett om man brukar lyssna på sådana böcker eller ej.

Om författarna: Thomas Engström och Margit Richert

Thomas Engström och Margit Richert är en av de mest kända svenska författare. Tillsammans har de utgivit en av de mest skakande och finaste trilogier, Nordmark. Den ska bestå av tre fantastiska böcker, Nattavaara, Armasjärvi och en som ska publiceras år 2022.

Margit Richert eller rättare sagt Anna Margit Emma Jansdotter Richert föddes den 7 april 1981. I flera år har hon arbetat som kulturskribent och författare. För sina verk har hon tilldelats flera viktiga priser och utmärkelser. Några av de viktigaste är Vinnare av alternativa matbloggspriset respektive år 2010 och 2011.

Kjell Thomas Engström föddes den 24 september 1975 och är gift med Margit. I sin karriär har han samarbetat med sådana stora företag som Svenska Dagbladet, Expressen, Fokus eller Axess. Genom åren har han skrivit flera underbara böcker där Armasjärvi, Mörker som gör gott och Norr om paradiset är några av de finaste.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk