reklamlänk

Äpplet faller inte Ljudbok

3.7/5

Författare: Liane Moriarty

ljudbok

Introduktion

Äpplet faller inte skriven av Liane Moriarty är en fängslande roman fullspäckad med massa intrigerande hemligheter. Det fantastiska sättet som Liane beskriver området, karaktärerna och handlingar visar att Äpplet faller inte ljudbok gratis är ordentligt planerat från början till slutet.

Uppläsaren i Äpplet faller inte ljudbok gratis är Gunilla Leining som är en ikon av de bästa svenska romaner. Hennes röst kan man få lyssna på i de finaste och allra populäraste svenska ljudböcker som serien om de sju systrarna skriven av Lucinda Riley och flera verk av olika utmärkta författare.

Det är viktigt att nämna översättaren av Äpplet faller inte som har gjort ett underbart arbete. Kvalitet av översättningen. Hon klarade att avspegla den originella stämningen utan att förlora stilen av Liane.

Äpplet faller inte: Handling

Äpplet faller inte är en till synes historia om lycklig familj. Det perfekta paret som vi får känna i själva början, Stan och Joy är gifta med varandra sedan över 50 år. I inledningen av Äpplet faller inte ljudbok blir det förklarat att de två är ett team som övervinner varenda problem på sitt väg.

Bland annat har de ett familjeföretag och fyra vuxna barn. Allt som gäller Stan och Joy verkar vara perfekt. Men snart kommer det hända något som ska ifrågasätta deras förhållandet. De bestämmer sig att ta hand om Savannah, en mystisk kvinna.

Detta beslut påbörjar en underhållande, intressant och djup handling som på flera nivåer visar vad det egentligen betyder att vara familj. I Äpplet faller inte ska vi få svar på vad det betyder att vara lojal och ta hand om sina nära och kära. Liane visar i Äpplet faller inte ljudbok olika problem som i första ögonblicket verkar ganska självklara för att sedan bevisa att inget är svart eller vit.

Den fascinerade huvudhandlingen i Äpplet faller inte ljudbok börjar när Savannah försvinner utan spår. Det är många frågor som kommer och ännu flera förblir obesvarade. Hela Äpplet faller inte börjar att ifrågasätta familjen Delaney och deras bettende. Deras barn vill inte anmäla försvinnandet av Savannah till polisen och paret Stan och Joy blir ännu mer mystiska.

Vad är det som gör att familjen Delaney inte är villig att anmäla Savannahs försvinnande? Vad är det som de fyra syskon gömmer? Kan det vara så att det perfekta livet av Delaneys är bara en fasad? Äpplet faller inte kommer att svara på dessa intressanta frågor.

Om författaren: Liane Moriarty

Liane Moriarty föddes den 15 november 1966 i Sydney och är australisk författaren. På sitt konto har hon över nio utmärkta romaner varav vissa har till och med hamnat på New York Times bästsäljarlistan.

Några av de viktigaste verk som kom ur Lianes penna är utan tvekan The Husband’s Secret, Big Little Lies och Truly Madly Guilty. År 2021 återkom hon efter tre år med boken Äpplet faller inte som på nytt har bevisat att Liane är en toppklass författare.

Trots att hennes författarkarriär påbörjade med noveller hade hon också en episod när hon skrev barnböcker. Hennes intressanta barnboksserie heter The Space Brigade och består av tre fina böcker utgivna mellan 2007 och 2010.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk