reklamlänk

Änglaträdet Ljudbok

4.4/5

Författare: Lucinda Riley

ljudbok

Introduktion

Änglaträdet är en fantastisk roman av Lucinda Riley som också var författaren till den berömda serien om De sju systrarna. Uppläsaren i Änglaträdet ljudbok är Gunilla Leining precis som i alla böcker i den tidigare nämnde serien. Ljudboken är bara femton timmar lång som gör att man kan sträcklyssna på Änglaträdet ljudbok utan några större problem.

Trots att Änglaträdet ljudbok är en ensamstående roman, kan man lätt känna igen Lucindas utestående stil och talang. Berättelsen håller sig ihop och är riktigt spännande hela vägen ut. Lucinda såg till att Änglaträdet ljudbok gratis ska vara fullspäckad med finaste beskrivningar, intressanta vändningar och cliffhangern så fantastisk att är svårt att beskriva.

Änglaträdet: Handling

Huvudhandlingen i Änglaträdet kretsar runt huvudpersonen, Greta Marchmon och hennes förflutna. Vi får lära henne när hon flyttar tillbaka till Marchmont Hall. Det majestätiska huset är perfekt beläget mellan bergen och hela området är med enkla ord vackert.

Greta bestämde flytta till Marchmont Hall eftersom hon hade varit med om en olycka som orsakade att hon har problem med sitt minne. Hon minns nästan ingenting från det förflutna och tror att detta ställe ska hjälpa till med att få några minnen tillbaka.

När hon en gång gick på en promenad hamnar hon på ett konstigt ställe. På en undangömd plats i närheten av huset upptäcker hon en oroväckande grav. Det namnet som står på graven pekar på att den begravda personen är hennes egen son. Denna chockerande upptäckten gör att vill veta svar på vad som hände i hennes förflutna.

Så småningom hittade hon flera ledtrådar och på vad som kunde hända innan hon tappade minnet. Gretas enda mål i livet blir det att förstå vem hon tidigare var och vilka som viktiga saker hon glömde om.

Kommer Greta att förstå vem som hon var och vad som hände i Marchmont Hall? Hur kommer det sig att hon hittade just den graven? Och vilka som viktiga minnen tappade hon efter den tragiska olyckan? Svar på alla dessa och flera frågor finns i Änglaträdet ljudbok gratis.

Om man gillar Lucinda Rileys skrivstil är Änglaträdet utan tvekan ett underbart förslag att lyssna på. Språket i boken, beroendeframkallande vändningar samt boken som helhet är så fina att man inte får låta boken bli utan att få smaka på den.

Om författaren: Lucinda Riley

Lucinda Riley var född den 16 februari 1965 och omkom den 11 juni 2021 snart efter publicering den sista boken i serien om De sju systrarna. Författaren har blivit känd internationellt för flera år sedan snart efter att hon publicerade sina första böcker. Hennes popularitet har ökat mycket snabbare till en enorm nivå efter att hon påbörjade serien om De sju systrarna år 2014.

Hennes böcker har sålts i flera miljoner exemplar år för år. Hittills har hon lyckats att sälja över tjugo miljoner exemplar som gör henne till en av de mest populära författare i hela världen. Författarens böcker är ensamstående och beundras av flera miljoner människor, en av de bästa exemplen är Änglaträdet.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk