reklamlänk

Än sjunger hon inga sånger Ljudbok

3.8/5

Författare: Susanne Fellbrink

ljudbok

Introduktion

Än sjunger hon inga sånger påbörjar en av de mest framgångsrika serier av senaste tiden om Cilla Fallander. Den första boken, Än sjunger hon inga sånger ljudbok gratis berättar om en kvinna som vill satsa på sin dröm. Trots att deckaren är romanen har 312 sidor och dess ljudbok version 9 och halv timme lång kan man inte ta sig ifrån lyssnandet hela vägen ut.

Så snart man börjar att lyssna på Än sjunger hon inga sånger ljudbok förstår man att uppläsaren Anja Lundqvist har gjort ett underbart jobb. Hennes röst passar perfekt till denna beroendeframkallande romanen. Susannes talang och Anjas röst i Än sjunger hon inga sånger ljudbok gratis är en perfekt blandning.

Än sjunger hon inga sånger: Handling

Eftersom Än sjunger hon inga sånger är den första boken i serien använder Susanne Fellbrink en stor del av boken för att inleda huvudkaraktären, Cilla Fallander ordentligt. Man kan klart se att Än sjunger hon inga sånger ljudbok är bara en början på en fantastisk resa som Susanne planerar för sina lyssnarna. Det gör dock boken inte tråkigt, tvärtom. Man kan trivas med den snabba action och intressanta vändningar i handlingen som Susanne förser oss med.

Trots att en ganska stor del av Än sjunger hon inga sånger berättar huvudsakligen om Cilla är hon inte den enda intressanta personen i serien. Man börjar tycka om henne riktigt snabbt. Författaren verkar kunna manipulera sina lyssnarna med ett så fint flyt att det är svårt att märka. Det gör dock att man trivs med Än sjunger hon inga sånger ljudbok hela vägen från första till sista minuten.

I Än sjunger hon inga sånger får vi känna Cilla och hennes familj- två småbarn. Boken förklarar hur svåra upplevelser Cilla har bakom sig, men också hur hon strävar med verkligheten. För att ta hand om sina nära och kära behöver hon arbeta helgerna förutom att arbeta som nattreporter på Sundsvallstidningen.

Action i Än sjunger hon inga sånger snabbar på när det kommer fram att isande oro sprider sig i staden. Flera kvinnor blir attackerade av okänd förövare och själv mera har försvunnit. Tyvärr hennes personlig tragedi orsakar att just hon behöver utreda de pågående brottet själv.

Vad är det som orsakade att Cilla engagerade sig själv i utredningen? Och vem är det som står bakom brottet i staden? Svaren finns i den fängslande Än sjunger hon inga sånger.

Om författaren: Susanne Fellbrink

Susanne Fellbrink har blivit en riktig deckarstjärna i den svenska kulturen efter att hon släppte fyra böcker i sin serie om Cilla Fallander: Än sjunger hon inga sånger, Än klappar hjärtat, Än klämtar klockan och Än brinner lågan.

Förutom att skriva böcker är Susanne också en musiker. Själv påstår hon att det ger henne glädje att underhålla andra människor. Man kan lätt känna det både i hennes musik och böcker som hon använder sig av för att uppnå sitt tidigare nämnt mål.

Hennes böcker och musik karaktäriseras med lätthet att väcka starka emotioner hos sina mottagare. Hon verkar veta perfekt vilka som ord ska användas i just den perfekta momenten.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk