reklamlänk

Än brinner lågan Ljudbok

3.9/5

Författare: Susanne Fellbrink

ljudbok

Introduktion

Ännu en gång återkommer Susanne Fellbrink med en ny fantastisk del i sin serie om Cilla Fallander, Än brinner lågan. Med sin beroendeframkallande Än brinner lågan ljudbok tar hon lyssnarna på en fantastisk resa. De som hade lyssnat på de tidigare böckerna i serien om Cilla Fallander, Än sjunger hon inga sånger, Än klappar hjärtat och Än klämtar klockan vet att Susannes verk är världens toppklass.

Uppläsaren i Än brinner lågan ljudbok gratis är Gunilla Leining som flera känner igen från de bästa ljudböcker på marknadet som serien om de sju systrarna eller tidigare böcker i serien om Cilla Fallander. Utan tvekan är hennes röst en underbar succe faktorn i Än brinner lågan ljudbok gratis.

Än brinner lågan: Handling

Än brinner lågan är en fantastisk fortsättning på serien om Cilla Fallander. Den beroendeframkallande thrillern håller den höga kvalitetsnivån som man får känna igen ifrån de tidigare böcker om Cilla.

Just Än brinner lågan berättar om hur Cilla startar en festvåning i Sundsvall. Tyvärr inte allt går som planerat och hon stöter på en rad problem. Det som är värre är att hon får inte sova på nätterna då hon hör konstiga ljud i sin lägenhet. Saken blir lite konstigare när hon inser att ljudet finns bara när hon är helt ensam.

Snart därefter får vi följa Alva, en ung kvinna som blir manipulerad och hotad av sin pojkvän. Vi får se hur hon strävar med realiteten och försöker slå sig fri. Steg för steg får vi lära känna flera karaktärer från Än brinner lågan ljudbok sådana som änkan Milly och tvåbarnsmamman Julia.

Det är just när vi lär känna alla tre kvinnorna i Än brinner lågan kommer de att träffas på Cillas festvåning. Vi får följa en situation fullspäckad med en spänning och se den utveckla snabbt. Än brinner lågan ska få lyssnarna att bevittna ett fruktansvärd död orsakad av pengar.

Vad är det som ska hända på Cillas festvåning? Varför är de kvinnorna villiga att sätta sina liv på spets? Och vad är det som orsakar de konstiga ljud i Cillas lägenhet? Alla de frågor och flera intressanta situationer kommer förklaras i Än brinner lågan. Den utmärkta ljudboken kommer att engagera lyssnarna på flera timmar. Efter att man är klar med lyssnandet av Än brinner lågan ljudbok den enda frågan är när som publiceras den nästa delen.

Om författaren: Susanne Fellbrink

Susanne Fellbrink är en svensk författare och musiker. Själv anser hon sig själv som en multi-passionerad entreprenör och får glädje av att dela av underhålla andra människor.

Hennes böcker och musik är fullspäckad med stora känslor. Så snart man börjar lyssna på ljudböcker eller Susannes musik börjar man förstå att hon har det lätt att kontrollera andras emotioner. Hon vet precis vilka som ord ska användas för att väcka den känslan hon vill hos sina mottagare.

Susannes deckare är en riktig toppklass. Hon vet precis hur man skapar beroendeframkallande deckare som engagerar lyssnarna på flera nivåer. Hennes serie om Cilla Fallander och särskilt den nyaste Än brinner lågan är det framstående exempel på hennes talang.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk