reklamlänk

Alla dessa djäfla qvinnor Ljudbok

4.1/5

Författare: Anna Laestadius Larsson

ljudbok

Introduktion

Alla dessa djäfla qvinnor skriven av Anna Laestadius Larsson tar oss till sjuttonhundratalet. Med sin otroliga stil, lättillgängliga språk och flyt gör Anna att Alla dessa djäfla qvinnor ljudbok gratis till ett riktigt mästerverk. Den intressanta, spännande och fullspäckad med snabba vändningar i handlingen historia är otroligt medryckande.

Uppläsaren i Alla dessa djäfla qvinnor ljudbok gratis är Charlotta Jonsson. Hennes magiska röst passar perfekt till Alla dessa djäfla qvinnor ljudbok. Man får känna igen hennes inläsning från tidigare böcker som hon har spelat upp. Bland annat var hon rösten i Där du en gång gick, Livets lyckliga omvägar, En familj som vår, Att fejka en bestseller eller Dagar av längtan.

Alla dessa djäfla qvinnor: Handling

Den fantastiska Alla dessa djäfla qvinnor ljudbok kastar lyssnarna mitt i sjuttonhundratalets kvinnohistoria. Författaren visar på sitt finurliga sätt hur dessa tider såg ut i verkligheten. Man får lära sig om alla orättvisor och protester som påbörjade kampen om jämställdhet som varar fram till idag.

Tack vare Alla dessa djäfla qvinnor ljudbok får man lära sig hur roller av kvinnor evolverade genom åren och hur står framgång har det blivit jämfört med hur jämställdhet ser ut nu för tiden. Förutom det får man också se att i alla tider har det funnit kvinnor som vågade sig att ifrågasätta statusen quo.

De modigaste kvinnor i Alla dessa djäfla qvinnor har inte bara protesterat och kämpat med verkligheten, men i vissa fall har de till och med offra sina liv. Kvinnorna har ställt sitt tro, ideer på piedestalen.

Huvudkaraktärerna i Alla dessa djäfla qvinnor är tre kvinnor som påbörjade sina egna strider för kvinnors rättigheter. Hedvig Charlotta Nordenflycht, Mary Wollstonecraft och den tredje, Olympe de Gouges är riktigt modiga förebildar.

De inspirerande exemplar visar hur viktigt det är att sätta gränser. Med Alla dessa djäfla qvinnor förklarar Anna Laestadius Larsson vad som egentligen betyder feminism och hur allt det började. Man får se hur några av de modigaste kvinnorna i historien hade varit tvungna att strida med männen. Lyckligen har deras hårt arbete, offer genom åren och liv blivit ett exempel för dagens feminister.

Vill du få veta vad som Hedvig, Olympe och Mary har gjort att de anses vara pionjärerna av feminism? Hur såg deras verkligheten ut och vad som fick dem att börja vilja sätta stopp på vissa handlingar? Svaren finns i Alla dessa djäfla qvinnor.

Om författaren: Anna Laestadius Larsson

Anna Laestadius Larsson föddes den 6 april 1966 och är en svensk författare, journalist och historiker. Hon specialiserar sig i historiska romaner. Hennes författarkarriär började 2013 med boken Barnbruden som påbörjade en fantastisk romantrilogi.

Den utmärkta debuten fick Anna att få en stor popularitet. Snart därefter släppte hon ytterligare en bok i serien, Pottungen som fokuserar sig om den andra av kvinnor. Hela serien avslutades med boken Räfvhonan som fokuserar på Sophie.

Böckerna som kommer ur Annas penna karakteriserar sig med en enastående stil och stämning som får lyssnarna att glömma att man lyssnar på historisk roman. De beroendeframkallande beskrivningar, viktiga ämnen och djupa, intelligenta jämförelser som Anna delar av med sig förklarar tydligt varför antalet beundrare av hennes verk ökar så snabbt.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk