reklamlänk

Alla älskar Sigge Ljudbok

4.5/5

Författare: Lin Hallberg

ljudbok

Introduktion

Alla älskar Sigge är en enormt framgångsrik och beundrad barnbok skriven av Lin Hallberg. Boken är den första delen i serien BUS som är förkortning till brobyungarnas shettisar.

Den handlar huvudsakligen om kärlek, vänskap, relationer och intressanta upplevelser. Barnboken kommer att älskas av alla som gillar hästar då huvudhandlingen kretsar runt dessa djur.

Trots att den är riktad mot ett yngre publik i åldrar mellan 6 och 9, kan även föräldrar njuta ifrån lyssnandet. Handlingarna är roliga och trevliga hela vägen ut. Den har påbörjat BUS serien på ett väldigt bra och intressant sätt. Det gör att man bara ser fram emot den nästa delen i serien.

Alla älskar Sigge: Handling

Alla älskar Sigge börjar med en trevlig beskrivning inledning. Vi får lära känna huvudkaraktären Elina, som börjar att lära sig rida. Rätt från början kan man se att det är något hon såg fram emot. Flickan är väldigt motiverad och hennes inställning är med enkla ord väldigt positiv.

Det är då hon får lära känna Sigge som är en av de snyggaste och sötaste ponnyn i hela området. Han är riktigt snygg och trevlig som gör det att både Sigge och Elina vill samarbeta med varandra.

Boken är väldigt detaljerad och fullspäckad med äkta beskrivningar av ridskolan. Om man gillar häst och undrar hur man lär sig att rida, då Alla älskar Sigge ljudbok gratis ska svara på flera frågor man kan stöta på.

Man kan uppskatta att boken inte är bara riktad mot de som älskar häst. Hästtemat är bara en bakgrund och själva handlingen är en intressant berättelse fullspäckad med spänning från första till sista minut. Men det är inte den enda som gör Alla älskar Sigge ljudbok till en otroligt underhållande barnbok. Den får man att skratta nästan varje minut och man kan verkligen slappna av tillsammans med barn om man bara vill.

Författarens talang att skapa lätta och gripande historier kan märkas redan i den första minut av Alla älskar Sigge. Ibland kan barnbok vara tråkig eller för barnslig för att intressera de äldre lyssnare. Det är dock inte fallet den här gången. Språket i boken är såklart anpassad för barn, men är inte irriterande för de äldre. Det finns nästan inget bättre förslag för föräldrar som gillar att lyssna på fina barnböcker med sina barn.

Om författaren: Lin Hallberg

Lin Hallberg är en svensk författare och ridlärare. Hon föddes den 5 april 1956 och har släppt sin första bok 1996. Alla älskar Sigge som är första boken i en av hennes mest populära serier var publicerad över 8 år senare. För sina framstående verk och framför allt för Adzerk – den vita hingsten har hon fått Barnens romanpris 2010.

I sin författarkarriär har hon skrivit över 80 barnböcker. Hennes mest framgångsrika serier är Isabell, Miss Amanda Hill, Tiger Andersson, Teddy, Sam och Sigge, BUS – Brobyungarnas shettisar, Böckerna om Klara, Lättlästa böcker om Myggan från Rackastallet och Böckerna om Robot.

Hennes böcker regelbundet återkommer till högsta platsen på bästsäljarlistor där de sitter i flera veckor. Eftersom hon är också en ridlärare hela serien om hästen Sigge, till och med Alla älskar Sigge ljudbok gratis är starkt påverkad av hennes upplevelser.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk