reklamlänk

Agenturen Ljudbok

4.1/5

Författare: Christina Larsson

ljudbok

Introduktion

Agenturen. Ett livsavgörande beslut är en oförglömlig thriller. Detta fantastiska verk skriven av Christina Larsson stannar i minnen för alltid. De fantastiska beskrivningar, spännande plotvridningar och massa beroendeframkallande moment gör den Agenturen ljudbok gratis till ett av bästa förslag som man kan få.

Trots att Agenturen ljudbok är den första delen i serien, är det svårt att vara uttråkad. Författaren blandar inledningen med action väldigt smidigt. Utan att märka känner man alla de huvudkaraktärerna och förstår vad handlingen handlar om.

Cliffhanger som byggs igenom boken är det bästa sort. Mängden av djupa, realistiska karaktärer och kvaliteten av gåtor är utan tvekan toppklass. Boken Agenturen är värt att rekommendera om man gillar thrillers eller ej.

Agenturen: Handling

Eftersom Agenturen är den första boken i serien börjar den med inledning av alla huvudkaraktärerna. Det gör dock Christina väldigt smidigt genom att blanda inledningen med intressanta action.

Huvudhandlingen börjar med att vi får lära känna Louise Olsen och hennes kollega. De jobbar tillsammans i Göteborg och just då befinner sig i Gårdsten. Deras informatör har låtit dem veta om detta hemliga ställe. Det är här de ska träffa sig med informatören och få fram lite mer information och ledtrådar i deras utredningen.

Helt plötsligt detoneras det en sprängladdning. Både Louise och Martin är allvarligt skadade, men Martins tillstånd är mycket allvarligare. Han blöder överallt och transporteras till sjukhuset. Tyvärr snart visar det sig att han dör.

Action i Agenturen ljudbok snabbas på minut efter minut. Louise bestämmer att leda utredningen vidare och lösa den för att hedra Martins minne. Det är då vi får lära känna Max, Louises man. De två är perfekta partners med flera års erfarenhet.

Det visar sig att de som dödade Martin är ute efter flera offer. Polisen hittar två ytterligare kropp och inget pekar på att det är slut på brutala morden. Vad mer, ett av offren har en förbindelse med Max.

Hela utredningen blir svårare och svårare med varje minut. Max och Louises liv sätts i fara och mördaren verkar ha fokuserat på dem då de hotas. Det bestäms att ska gömma sig på ett hemligt ort.

Kommer mördaren av Martin och de andra offren att hittas? Vad eller vem står bakom morden? Vad som ska Max och Louise göra för att rädda sina liv? Alla de svar finns i Agenturen ljudbok.

Om författaren: Christina Larsson

Christina Larsson är en av de mest kända svenska deckarförfattare. Som hon själv brukar säga, är det inte ett yrke utan en diagnos. Hon trivas med att skriva som kan ses klart i hennes berättelser. De är fullspäckade med detaljer och finaste beskrivningar. Hon växte upp på Småländska höglandet i Hylletofta och sedan flera år har hon bott i Göteborg.

Hittills har hon sålt imponerande 900 000 hundra sålda böcker och antalet ständigt ökar. Det är dock säkert att detta antal ska bli snart högre. Den nyaste publicerad bok, Agenturen- ett livsavgörande beslut blir en riktig bästsäljare. Förutom Agenturen ljudbok gratis har Christina planer att släppa ytterligare böcker år 2022.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk