50 nyanser av honom Ljudbok

4.1/5

Författare: E. L. James

ljudbok

Introduktion

50 nyanser av honom ljudbok är en erotisk berättelse om upplevelser som vanligtvis inte pratas om. Det är den första romanen i hela Greysagan. De nästa två är “Femtio nyanser av mörker” och “Femtio nyanser av frihet”. Alla tre böcker var stora succéer och filmatiserades som lockade miljontals tittare till biograferna.

Boken 50 nyanser av honom avslöjar för läsaren olika ansikten av titelkaraktären. Romanen handlar inte bara om en romans utan innehåller också kriminella intriger. Det visar skillnaderna mellan en vanlig students liv och ett liv av en jätteframgångsrik företagsägare, fullt av spännande händelser.

Tack vare 50 nyanser av honom ljudbok gratis fick många kvinnor runt om i världen att uppleva samma saker som huvudpersonen. Boken är skriven på enkelt språk som är lätt att lyssna på.

50 nyanser av honom: Handling

Boken 50 nyanser av honom berättar en fängslande historia om två personer. Den första är en ung och oskyldig kvinna, Anastasia Steele, litteraturstudent. Den andra är Christian Gray, en rik affärsman som har haft många obehagliga livserfarenheter bakom sig. De två personerna träffas helt av misstag när Anastasia måste ersätta sin bästa vän under en intervju med Mr. Gray. Nästa dag dyker Christian Gray upp i affären där flickan arbetar.

Från och med detta möte börjar en het romans mellan de. Anastasia och Christian är människor med helt olika karaktärer. De är förbundna med deras ovanlig relation där han bestämmer villkoren. Ana måste lära sig att leva i hans värld, full av stora pengar och de problem och faror de kommer att stötta på.

Hon kommer att lära sig om Christians mörka förflutna och han kommer att visa henne ett liv som hon inte har sett tidigare. Kvinnan måste bestämma om hon ska underteckna ett mystiskt kontrakt som kommer att förändra hennes liv för alltid.

Efter ett tag kommer hon till slutsatsen att det är mycket svårare att leva med Christian än hon trodde. När hon avslöjar mer traumatiska händelser i Christians liv kommer hon att bli mer och mer rädd för honom.

50 nyanser av honom ljudbok gratis tar lyssnaren till ett erotiskt ställe där dominans och undergivenhet blandas. Det är en typ av bok som finns kvar i minnen för alltid. Utan tvekan är intressant upplevelse att vara utsätt för författarens beskrivningar. Man får bestämma själv om man uppfattar huvudkaraktären som positiv, eller negativ. Här kan man hitta alla sorts känslor- från rädsla till hat.

Om författaren: E. L. James

E. L. James, nämligen Erika Lena Mitchell, föddes den 7 mars 1963 i London. Hon är en brittisk författare till erotiska romaner. Dagligen är hon en hustru och mor till två barn.

James arbetar på tv men från en tidig ålder drömde hon om att skriva böcker som kommer att tilltala många läsare. Slutligen vågade hon ta risken och skrev sin första roman, 50 nyanser av honom.

Det gjorde att hon har blivit igenkännlig över hela världen och fått National Book Award. Författaren betonar att inspirationen till boken 50 nyanser av honom var Twilight-serien av Stephenie Meyer.

Baserat på serien om den stiliga Gray skapades lika populära filmer.