reklamlänk

419 timmar Ljudbok

4.4/5

Författare: Dag Öhrlund

ljudbok

Introduktion

419 timmar skriven av Dag Öhrlund är en utmärk, sjunde delen av en av de mest kända svenska serier, Truut. I 419 timmar får vi stöta på allt som en perfekt deckare består av. Vad med eftersom boken är redan den sjunde delen, kastar oss Dag mitt i handlingen utan onödiga beskrivningar.

Uppläsaren i 419 timmar ljudbok gratis är ingen annan en Stefan Sauk som specialiserar sig i deckare och romaner. Hans uppläsning stil passar perfekt till 419 timmar ljudbok och kompletterar boken på ett ovanligt sätt. Utan tvekan är det en blandning som gör att man kan ha det svårt att ta sig ifrån lyssnandet.

419 timmar: Handling

Boken 419 timmar är en av de mest engagerande och spännande deckare i serien Truut. Författare, Dag Öhrlund har sett till att 419 timmar ska vara fullspäckad med snabb action, starka bilder och fantastiska beskrivningar som får lyssnarna att känna sig som om de var på brottsplatsen tillsammans med huvudkaraktärerna.

Tack vare flera år erfarenhet som Dag har i skrivande, 419 timmar har en unik stil och flyt i texten. Så snart man börjar lyssna på ljudboken är det svårt att märka hur snabbt tiden går. De engagerande handlingarna och intressanta karaktärer som dyker upp här och där i 419 timmar gör det ännu svårare.

Det viktiga att komma ihåg med är att 419 timmar är redan den sjunde delen i serien. Det betyder att vissa handlingar, personer och platser som karaktärerna hälsar på var beskrivna i detalj i de föregående böcker. Om man börjar med 419 timmar ljudbok istället för att lyssna på de tidigare böckerna i serien kan det vara svårt att hänga med handlingen.

Huvudhandlingen i 419 timmar kretsar såklart runt vår varmhjärtade Ewert Truut som ännu en gång stöter på nya utmaningar i sitt både privata och professionella livet. Samtidigt blir han tvungen att få tag i ett riktigt komplicerat mordfall och hantera privata problem. Allt pekar på att det är ett seriemördare som angriper män i området.

Klarar Ewert att hitta den ansvariga för morden? Kommer Richard Kahn, hans kollega att hjälpa till med utredningen? Och vad är det för surkålsjuice som Ewert diskret häller ut? Svar på dessa frågor och flera fängslande intriger finns i 419 timmar ljudbok gratis.

Om författaren: Dag Öhrlund

Dag Öhrlund är en av de mest kända svenska författare, föddes den 30 oktober 1957 i Stockholm. Han anses vara en riktig stjärna i deckargenre tack vare flera framgångsrika serier som han står bakom. Författaren har fått enorm popularitet tack vare den utmärkta serien om Jacob Colt som sedan utvecklades under samarbete med Dan Buthler.

Efter att han bestämde göra slut på serien om Jacob Colt började Dag utveckla sin romanserie om Ewert Oswalt Truut. Han satte fokus på den serien som så småningom har utvecklats sedan 2014. Nu efter 6 år har han publicerat ännu en fantastisk deckare, 419 timmar ljudbok.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk