reklamlänk

300 grader Ljudbok

4/5

Författare: 300 grader

ljudbok

Introduktion

300 grader är en deckare som påbörjar den utmärkta serien om Lilly Hed. Trots att Pernilla Ericson inte har särskilt stor erfarenhet när det gäller fullständiga böcker, har hon klarat av detta uppdrag just perfect. Den fantastiska 300 grader ljudbok tillbringar så mycket spänning, intriger, intressanta karaktärer och finaste handlingar att det är riktigt svårt att ta sig ifrån lyssnandet.

Uppläsaren i 300 grader ljudbok gratis är Eva Röse. Trots att hon inte fortsatte med serien som uppläsare i den andra delen, Släcka liv, har hon gjort en så bra jobb i 300 grader ljudbok att man borde uppskatta hur fängslande hennes röst är.

300 grader: Handling

300 grader är en början på en av de mest spännande deckare som publicerades år 2020. Denna utmärkta roman förklarar helt perfekt vad det betyder att vara en beroendeframkallande deckare. I 300 grader ljudbok gratis får man hitta allt man kan kräva: spänning, detaljerade beskrivningar, intressanta karaktärer och blandning av handling med finaste cliffhanger.

Eftersom 300 grader ljudbok är början på serien krävde den från Pernilla Ericson en ordentlig inledning. Hon ville se till att alla lyssnarna ska lära känna huvudkaraktären på en gång och börja tycka om henne. Det gör hon dock på ett väldigt proffsigt sätt, så det är ganska svårt att märka när som egentligen börjar huvudhandlingen.

Den naturliga flyt i texten och bilder som Pernilla skapar i 300 grader är en riktig toppklass. Man får falla i handlingen på flera timmar och glömma om verkligheten på flera timmar. Trots att 300 grader ljudbok är bara några minuter över 9 timmar lång är den fullspäckad med snabb action, oväntade vändningar och flera intressanta trådar som öppnas och ska helt klart användas i de kommande böcker.

Huvudhandlingen tar oss på en resa fram i tiden till året 2023. De brutala bränder som plågar världen gör det svårt att överleva. Det är just då utredare Lilly Heg som är vår huvudkaraktären bestämde sig att lämna sitt jobb och söka lugnet vid kusten.

Den mörka, destruktiva livssituation ska dock kräva att hjälpa i en viktig utredning. Detta fall som Pernilla beskriver i 300 grader kan kosta flera liv. Klarar Lilly att svara på vem eller vad som står bakom de konstiga bränder i området?

Om författaren: Pernilla Ericson

Pernilla Ericson är en svensk författare, reporter och skribent föddes 1979. Hon har till och med arbetat som redaktör för bland annat Aftonbladet, Bonnier Tidskrifter, Nyhetsbolaget Sverige och Brand New content.

Trots att hon har varit en erfaren skribent i flera år, Pernillas författarkarriär började relativt nyligen. Hennes popularitet i Sverige ökade snabbt när hon släppte sin Spåren vi lämnar efter oss år 2016. Sedan dess publicerar hon nya böcker regelbundet och hennes verk blir bättre och mer fängslande år för år.

Serien om Liv Kaspi och Lilly Hed är hennes största succe. Både 300 grader och Släcka liv är så fantastiska att de har samlat hundratals beundrare runt hela Sverige.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk