reklamlänk

12-veckorsprogrammet Ljudbok

4.5/5

Författare: Maria Borelius & Rita Catolino

ljudbok

Introduktion

Hälsorevolutionen: 12-veckorsprogrammet: för styrka, hälsa och glow är en bibel och ett måste för de som gillar eller vill ta hand om sin hälsa. Tack vare 12-veckorsprogrammet får man lära sig vad det egentligen betyder att leva friskt och hälsosamt. Författarna bakom 12-veckorsprogrammet är två specialister- Maria Borelius och Rita Catolino.

Trots att 12-veckorsprogrammet ljudbok är bara sju och halv timme lång är den väldigt lärorik. Alla knep som författarna delar av sig är så värdefulla att man kan förstå vilka som fel man gjorde innan och ändra sitt liv.

Uppläsaren i 12-veckorsprogrammet ljudbok gratis är själva Maria Borelius som bara gör detta verk själv mer autentisk.

12-veckorsprogrammet: Handling

Hälsorevolutionen: 12-veckorsprogrammet: för styrka, hälsa och glow är en otroligt viktig guide för alla de som bryr sig om sin hälsa. Boken betraktar om flera viktiga ämnen och författarna delar av sig med sina viktigaste knep för att ha mer energi, styrka och glädje i livet.

Hela träningen från Hälsorevolutionen: 12-veckorsprogrammet: för styrka, hälsa och glow som namnet tyder på, kan genomföras inom bara 12 veckor. Maria och Rita ville få fram essens av vad som är viktigast för att hålla sig i god form samt sammanfattat flera år av sina erfarenheter.

De praktiska verktygen, lärorika jämförelser och lärdomar från de bästa specialisterna gör 12-veckorsprogrammet ljudbok gratis till ett riktigt mästerverk.

Det är flera som tycker att de inte längre kan gå ner i vikt. Tack vare Hälsorevolutionen: 12-veckorsprogrammet: för styrka, hälsa och glow får man lära sig att det är en vanlig reaktion efter flera försök som inte gick som planerat. Författarna har goda råd till och med i sådana fall.

Mästeverket Hälsorevolutionen: 12-veckorsprogrammet: för styrka, hälsa och glow understryker att det inte finns några magiska metoder att bara gå ner i vikt. Man ska sätta stor vikt på att ta hand om sig ordentligt och förändra sina vanor. Det är just vanor som orsakar de flesta övervikten i samhället.

Vill du lära sig hur man ska äta och vad man ska äta för att hålla sig friskt? Vad är det för vanor som orsakar problem med hälsa? Är du redo för att förändra sitt liv, ha mer energi och bli lyckligare? Då är Hälsorevolutionen: 12-veckorsprogrammet ljudbok ett måste för dig.

Om författarna: Maria Borelius och Rita Catolino

Maria Borelius och Rita Catolino är författarna bakom det fantastiska boken om hälsorevolution, Hälsorevolutionen: 12-veckorsprogrammet: för styrka, hälsa och glow.

Rita Catolino är hälsocoach. Hon har som ett mål att lära människor hur man ska ta hand om sig ordentligt för att hålla sig friskt och hälsosam.

Maria Borelius är en svensk författare föddes den 6 juni 1960 i Täby. Hon har hjälpt Rita att sammanfatta fakta i Hälsorevolutionen: 12-veckorsprogrammet ljudbok och strukturera helhet för att göra den mer lättillgänglig för vanliga lyssnare.

I sin karriär har hon skrivit flera framgångsrika böcker som Till min dotter 1994, Motboken: 52 tips för en hälsosammare familj eller Så blir jobben fler! Alla av hennes verk karakteriserar sig med stor detaljnivå. Man kan klart se att hon skriver med passion.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk